fbpx

Създаване и цели

Макс Фреш Еър ООД е изцяло българска компания, създадена в началото на 2019г с основна цел производството на нов тип ароматизатори за автомобили.  Основната ни цел е да покажем, че и в България може да се направи продукт, който да е различен от конвенционалното разбиране за автомобилни ароматизатори, да радва окото и обонянието, без да е натрапчив като аромат и да създава дискомфорт, както и да не замърсява околната среда. Затова след дълги проучвания се спряхме на няколко фигурки – някои са символ на късмет, други просто носят добро настроение.

Мисия

Нещата не свършват с избора на фигурки – точно обратно – започват с това. След като се спряхме на тях, избрахме няколко цвята и аромати, с които не само да ги завършим като украшение за автомобила, но и да осигурим възможно най-дълга трайност на аромата. И успяхме – нашите ароматизатори ухаят с постоянен интензитет в рамките на поне 45 дни. Това е резултат от технологията на изработването им, която успяхме да постигнем. В нашите ароматизатори няма кондензиращи течности и цапащи боички – просто разпечатвате и поставяте в автомобила.

Какво ни прави различни

Визията и ароматът не са всичко – нашите ароматизатори се изработват от материали, които се рециклират изцяло, а това е една от важните ни цели – максимално опазване на околната среда. В тази връзка не спираме да тестваме възможности за влагането и на рециклирани суровини в производството, като ползваме опита и познанията на специалистите в рециклирането на полимерни материали.

Продукти в количката

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Търсене на:
X