Създаване и цели

Макс Фреш Еър ЕООД е изцяло българска компания, създадена в началото на 2019г с основна цел производството на нов тип ароматизатори за автомобили.  Основната ни цел е да покажем, че и в България може да се направи продукт, който да е различен от конвенционалното разбиране за автомобилни ароматизатори, да радва окото и обонянието, без да е натрапчив като аромат и да създава дискомфорт, както и да не замърсява околната среда. Затова след дълги проучвания се спряхме на няколко фигурки – някои са символ на късмет, други просто носят добро настроение.

Мисия

Нещата не свършват с избора на фигурки – точно обратно – започват с това. След като се спряхме на тях, избрахме няколко цвята и аромати, с които не само да ги завършим като украшение за автомобила, но и да осигурим възможно най-дълга трайност на аромата. И успяхме – нашите ароматизатори ухаят с постоянен интензитет в рамките на поне 45 дни. Това е резултат от технологията на изработването им, която успяхме да постигнем. В нашите ароматизатори няма кондензиращи течности и цапащи боички – просто разпечатвате и поставяте в автомобила.

Какво ни прави различни

Визията и ароматът не са всичко – нашите ароматизатори се изработват от материали, които се рециклират изцяло, а това е една от важните ни цели – максимално опазване на околната среда. В тази връзка не спираме да тестваме възможности за влагането и на рециклирани суровини в производството, като ползваме опита и познанията на специалистите в рециклирането на полимерни материали.

Договор за безвъзмездна финансова помощ (№BG16RFOP002-2.073-10877-C01) по проект “Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19” 

На 25.01.2021 г. „МАКС ФРЕШ ЕЪР“  ООД сключи договор за безвъзмездна финансова помощ (№BG16RFOP002-2.073-10877-C01) по проект “Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”, финансиран от Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Целта на процедурата е осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Стойността на безвъзмездната помощ е в размер на 3 453,55 лева, от които ЕФРР в размер на 2 935,52 лева, национално финансиране в размер на 518,03 лева

Фирмата е на българският пазар от месец януари 2019 година. За тези години фирмата се утвърдили като коректно и надежден партньор. Специализирана е в производство и продажба на иновативни автомобилни ароматизатори. Ароматизаторите са създадени по иновативна технология с най-качествени материали, без кондензиращи течности и цапащи боички – гаранция за интензивен аромат и премиум представяне. Освен високо качество на обслужване, оптимални срокове на изпълнение и конкурентни цени, „МАКС ФРЕШ ЕЪР“  ООД предлага и индивидуален подход към всеки клиент, което ги превръща в предпочитан партньор.

Продукти в количката

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Търсене на:
X